Mar 19th Megnyitottuk új honlapunkat

Tisztelt Látogatók!Tisztelt Előfizetőink! A mai napon befejeződött honlapunk átalakítása, mellyel a jövőben nagyvállalati ügyfeleink mellett a széles közönségnek szólóan is publikálni szeretnénk a csn.Systems által ... Tovább »

Jan 4th Új év, új portfolió

Tisztelt Előfizetőink! A 2010. évre a csn.Systems jelentős változásokat tervez, mely először is az intelliHOST portfolió átalakítását, valamint új termékek bevezetését jelenti. Három vertikális funkcionalitást nyújtó ... Tovább »

Jul 10th Elindult a hitelkártyás fizetés

Tisztelt Előfizetőink! Örömmel tájékoztatjuk, hogy több hónapos tesztelés után elindult a csn.iManager hitelkártyás fizetési rendszere, mellyel azonnal kiegyenlíthetők a domain regisztrációs és hosszabbítási számlák, ... Tovább »

May 20th iManager: új kinézet és funkciók

Tisztelt Előfizetőink! Megújult formában jelentkezik ezentúl IntelliManager rendszer. Az eddigi tapasztalatok és észrevételek alapján újraterveztünk ügyfél portálunk kinézetét, valamint jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre a ... Tovább »

Apr 16th Elkezdődött a csn.IntelliManager tesztüzem

Tisztelt Előfizetőink! A csn.IntelliManager integrált ügyfélszolgálati és termékkezelő rendszerünk fejlesztésének végére értünk, melynek eredményeképpen már széles körben elérhető a csn.Systems Kft. online ... Tovább »